We maakten foto’s tijdens de salon show van de spring/summer collectie 2015 van River Island.

Smachtend naar zomer in deze kou (ja, wij Nederlanders moeten altijd wat te zeuren hebben) gaf River Island ons een voorproefje in de intieme setting van een salonshow. Modebloggend Nederland kwam bijeen om de nieuwe collectie SS15 te bekijken.

De hele zolder van Hutspot op de Rozengracht stond in het teken van de seventies. Van de kledingrekken tot de modellen, nonchalant schommelend in hun nieuwe outfit. Eén ding werd duidelijk: jouw nieuwe festivaloutfit kun je de aankomende tijd bij River Island scoren. Veel breisels, krop-tops (ook gebreid) rafeltjes, printjes en kant. Veel kant. Zelfs een kanten broek waarvan ik niet zou weten hoe ik het zou moeten dragen, maar waar menig fashionista wel raad mee weet.

Van de pasteltinten met fluffy elementen en a-lijn jurkjes tot aan de streepjes en printjes. Daarnaast was er nog een geheel wit thema in de collectie, met onder andere bikini’s, maxi-jurken en matchende broekjes met tops met glitterende steentjes. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

RIVER ISLAND